Προφίλ

vw1Η Autoclub αε είναι επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής του επίσημου δικτύου της Volkswagen επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, στην Ελλάδα από το 2001.

Είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Fischer, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1992.

Η Autoclub αε είναι πιστοποιημένη με  ISO 9001/2000 για όλες τις δραστηριότητες της και είναι προσηλωμένη στην ικανοποίηση του κατόχων αυτοκινήτων  Volkswagen μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Οι εγκαταστάσεις της Autoclub αε βρίσκονται στον πιο σημαντικό οδικό άξονα της Αττικής, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, επί του παράδρομου της Ε.Ο., Θεσσαλονίκης 64, στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου λειτουργούν:

  • Έκθεση καινούργιων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων  Volkswagen.
  • Πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων.
  • Συνεργείο.
  • Πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Επίσης σε μικρή απόσταση επί της οδού Τατοϊου 54 και Πιερίας, στην Μεταμόρφωση λειτουργούν:

  • Φανοποιείο και βαφείο.
  • Το μοναδικό στην Ελλάδα επίσημο συνεργείο VW Direct express, που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές στους κατόχους αυτοκινήτων VW-Audi μεγαλύτερης ηλικίας.

Η δυναμική παρουσία της Autoclub αε στον χώρο του αυτοκινήτου και η επαγγελματική επάρκεια των ανθρώπων της, της δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της Volkswagen, τόσο κατά την πώληση του αυτοκινήτου, όσο και μετά από αυτήν.

Γιατί η Autoclub αε και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της έχουν όραμα και αποστολή:

«Να προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες, συμβάλλοντας στην ικανοποίηση των αναγκών τους και στην εκπλήρωση των προσδοκιών τους»